MİLLETVEKİLİ ŞEFİK ÇİRKİN: HATAY’IN SORUNLARI ACİLEN ÇÖZÜLMELİ!

MİLLETVEKİLİ ŞEFİK ÇİRKİN: HATAY’IN SORUNLARI ACİLEN ÇÖZÜLMELİ!

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Meclisteki ilk konuşmasında Hatay’ın sorunlarını dile getirdi.
Elektrik, su ve haşere sorununa değinen Çirkin: “Devlet Anadır yeri geldiğinde babadır. Hükümetin vatandaşın sorunlarını acil bir şekilde çözmesi gerekmektedir.” dedi.
VATANDAŞIN ELEKTRİK PARASI ÖDEYECEK HALİ YOK!
İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin mecliste yaptığı konuşmada: “Elektrik faturalarını vatandaşın ödeyecek gücü yok. Hükümetimiz başlangıçta güzel bir karar alarak 6 Şubat’a kadar olan ödenmemiş faturaların terkin edilmesini sağladı. Ancak şuan taksitle de olsa yeni fatura göndermeye başladı ve böyle devam edecek. Vatandaşın elektrik parası ödeyecek hali yok! Olacağı ben size söyleyeyim ödeyemeyecekler.
DERT SADECE BU DEĞİL
Sinek, böcek, haşere Hatay’ı bitirmiş durumda. Vatandaşlar bu durumdan çok rahatsız. Bununla ilgili mücadele yetkisi büyükşehirde! Büyükşehir’e sorarsanız; “Benim elimde imkan yok” diyor, ilçe belediyelerine atıyor. İlçe Belediyelerinde gerçekten böyle bir gücü yok. Devlet Anadır yeri geldiğinde babadır. Bu konuya hükümetin bir el atması ve vatandaşı bu dertten kurtarması, Hatay’ı daha da yaşanılabilir bir hale getirmesi zaruridir.
HATAY’DA SU SORUNU HALA ÇÖZÜLMEMİŞTİR
Hiçbir iktidar, hiçbir hükümet vatandaşına zülüm etmez zülüm etmekte istemez ancak bir disiplinsizlik bir dağınıklık söz konusudur. Hatay’da su sorunu hala çözülmemiştir. Vatandaşların bize bildirdiklerini idareye bildiriyoruz idare gönderiyor fakat durum budur” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.