YALÇIN: 3 YILDA 610 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK

YALÇIN: 3 YILDA 610 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 31 Mart yerel seçim arefesinde ilçede yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.

3 yıl gibi kısa sürede ilçeye 610 Milyon TL’lik devlet yatırımı yapıldığını kaydeden Yalçın, 3 yıla çok eser sığdırdık. Önümüzdeki dönemde de AK belediyecilik hizmetleriyle Yayladağı’mızı şahlandıracağız” dedi. Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Yayladağı’mıza 3 yılda Huzurevi, çok amaçlı salon ve okullardan oluşan AKO yerleşkesini, Karamağara Dalış Akademisi, 106 metre serbest dalış rekorunu, Cem Eren Anadolu Lisesi’ni, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Müzesi, Devrent Sosyal Tesisleri’ni, meyve kurutma tesisini, kadın kooperatifini, Kültür Merkezi ve millet kütüphanesini, kültür mantarı tesisini, 17 km’lik Arslanyazı su hattını, 20.40 ton asfaltı, 9.035 metre sathi kaplamayı, 39.133 metrekare taş duvarı, 52 tandırı, çevre, peyzaj ve meydan güzelleştirmelerini, 247.957 metrekare kilit taşı parke yolu, Yayladağı’na doğalgaz getirdik. Üretken belediyeciliği hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.