MHP’NİN ÖNCÜLERİ BULUŞTU

MHP’NİN ÖNCÜLERİ BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, 2023 yılının ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdi.15 ilçenin başkanlarının buluştuğu toplantıda ağırlıklı olarak 2023 seçimlerine hazırlık özelliği taşıyan siyasi faaliyetler üzerinde duruldu. İlçe başkanlarını tek tek dinleyen Başkan Altay, 2023 yılının planlamasını da ilçe başkanlarına aktardı.

ALTAY: MHP 2023’E GÜÇLÜ ŞEKİLDE GİRECEKTİR”

MHP İl Başkanı Altay, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “MHP İlçe Başkanları toplantımız yapılmış, 2023 seçim hazırlıklarımız, aralıksız devam eden üye kayıt çalışmalarımız, köy ve ev ziyaretlerimiz değerlendirilmiştir. İlçe Başkanlarımızdan yeni üyelerimize ait üye kayıt formları alınmış, önümüzdeki günlerde tekrar yapacağımız geniş katılımlı üye katılım toplantılarımız planlanmıştır. MHP teşkilatlarımız 2023 seçimlerine birlik ve beraberlik içinde her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecektir” dedi.

“2023 HEDEFİ İÇİN SON ANA KADAR SAHADAYIZ”

Başkan Altay, “2023 yılı Türkiye için çok önemli bir dönemdir. Cumhur ittifakı olarak milli birliğimizi ve dayanışma ruhumuzu hedef alan sabotajlar bizi yolumuzdan asla çeviremeyecektir. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, ‘2023 yılı büyük Türk-İslam asrının miladı ve misakı olacaktır.’ 2023 yılı tarihi bir eşik olacaktır. Bu doğrultuda Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefin gerçekleşmesi için MHP olarak gece gündüz, köy köy, mahalle, mahalle, sokak sokak, kapı kapı yılmadan, yorulmadan son ana kadar sahada çalışacağız. Çünkü vatan ve millet bekası bunu gerektiriyor” şeklinde konuştu.Başkan Altay, toplantıya katılan tüm ilçe başkanlarına teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.  Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.