MİLLETVEKİLİ KARAHAN KKTC’DE TEMASLARDA BULUNDU

MİLLETVEKİLİ KARAHAN KKTC’DE TEMASLARDA BULUNDU

AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Heyeti ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde temaslarda bulundu.

Vekil Karahan, beraberindeki geçmiş dönem Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile birlikte ilk olarak KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesini hedefleyen ziyarette Vekil Karahan kabullerinden dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkür etti.

TÜRKİYE’DEN KKTC’YE EĞİTİM KÖPRÜSÜ KURULACAK

REKLAM ALANI

Milletvekili Karahan, eğitim ile ilgili bilgi ve birikimlerini KKTC’deki mevkidaşlarına ve eğitim dünyasına aktarmak amacıyla bulundukları KKTC temaslarıyla ilgili açıklamasında; “TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Heyeti olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeyiz. Programımız kapsamında ziyaret ettiğimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a nazik kabulleri için teşekkür ederiz. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Heyeti olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’yi ziyaret ettik.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu  Heyeti olarak bizleri ağırlayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na teşekkür ederiz. Anıt mezarını ziyaret ettiğimiz, hayatını Kıbrıs meselesi ve Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesine adayan Dr. Fazıl Küçük’ü saygı ve rahmetle yâd ediyoruz. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu  Heyeti olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın anıt mezarını ziyaret ettik. Ömrünü Kıbrıs Türk halkının haklı mücadelesi ile geçiren Rauf Denktaş’ı saygı ve rahmetle yâd ediyoruz” ifadelerini kullandı. Haber.Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.