MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN HATAY YEMİNİ: BU DAHA BİR BİSMİLLAH

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI’DAN HATAY YEMİNİ: BU DAHA BİR BİSMİLLAH

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Hatay’ı Türkiye’nin kuruluşunun 100. Yılında ayağa kaldıracaklarını belirtti.

100. yıl kutlama programlarına katılan Milletvekili Kaşıkçı, programlarda halkla kucaklaştı. Halkın gözündeki umut ışığından aldıkları güçle çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Kaşıkçı, 100. Yılın kendileri için bismillah niteliğinde olduğunu belirterek çalışmaya devam mesajı verdi. Türkiye’nin kadim kültürlerden beslenmesinin yanı sıra henüz genç bir devlet olduğunu ifadelerine ekleyen Kaşıkçı, TBMM’de Hatay’ın kazanımları için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

VATANDAŞLARDAN KAŞIKÇI’YA TAM DESTEK

Hataylı vatandaşlar ile kucaklaşan Kaşıkçı, tüm vatandaşların evlerine kavuşması için MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin riyaseti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çalışmalara Cumhur İttifakı olarak devam ettiklerini kaydeden Kaşıkçı, son vatandaş evine girene kadar durmayacaklarını ifade etti. Vatandaşlar ile sohbet eden Kaşıkçı’ya vatandaşlar tam destek verdi. 100. Yılın enerjisinin kendilerine de güç verdiğini kaydeden Kaşıkçı, Hatay’ı 100. Yılda ayağa kaldıracaklarını sözlerine ekledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.