HATAY’IN ÖRNEK BAŞKANI ŞÜKRÜ KANATLI

HATAY’IN ÖRNEK BAŞKANI ŞÜKRÜ KANATLI

SEKTÖRÜ TEK BAŞINA AYAKTA TUTUYOR

Hatay Merkez Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifine ömrünü harcayan Hatay’ın örnek STK başkanı Şükrü Kanatlı, deprem sonrası süreçte sektörü tek başına ayakta tutuyor. Hatay’da deprem öncesinde yapımına başlanan Oto Galericiler Sitesi’nin yer tahsisi yapıldıktan sonra taksitlerini de yatırmaya başlayan, Hatay’ın sahipsiz ve dağınık halde bulunan oto galericilerine bir çatı oluşturmak adına büyük bir adım atan Başkan Kanatlı, aynı zamanda 2022 yılında Hatay’da yılın kooperatif Başkanı seçilerek başarısını da perçinlemişti.

BAŞKAN KANATLI NEDEN YALNIZ BIRAKILDI?

Hatay Oto Galericiler Sitesi projesini hayta geçirerek Hatay’ın tarihine damga vuracak önemli bir hizmete imza atan Başkan Kanatlı, ne yazık ki deprem sonrasında gelişen süreçte yapayalnız bırakıldı. Oto galerici esnafının ufkunu açacak, gelecek yüzyıla taşıyacak bu proje, aynı zamanda binlerce kişiye istihdam kapısı olacak projeyi duyurduğu dönemde herkesin yanında yer almak için birbiriyle yarıştığı Şükrü Kanatlı, şimdi ise projesini tek başına ayakta tutmaya çalışıyor. Hatay’da yaptığı çalışmalarla örnek insan olarak bilinen, iş ahlakı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak herkesin takdirini kazanan Kanatlı, oto Galericiler sektörüne büyük hizmet verecek olan S.S. Hatay Merkez oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi bünyesinde 54 dönüm alan üzerinde 39 bloktan oluşan Hatay Otonomi Oto Galericiler Sitesi’nde 200 adet satış merkezi yapımını tırnaklarıyla kazıya kazıya ilerletiyor. Bu önemli hizmetinden dolayı Yılın Kooperatif Başkanı seçilen ve depremin ardından yalnız başına bırakılan Şükrü Kanatlı’nın neden yalnız bırakıldığı bilinmiyor. Ancak başladığı hiçbir işi yarım bırakmaması, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla bilinen Kanatlı’nın, azmi ile bu projenin de altından kalkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.