MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN MÜCBİR SEBEP GİRİŞİMİ

MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN MÜCBİR SEBEP GİRİŞİMİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hataylı iş dünyasının mücbir sebep halinin uzatılması isteğine kulak vererek girişimde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelen Milletvekili Hüseyin Yayman, Hataylı iş dünyasının isteklerini Yılmaz’a iletti. 6 Şubat’tan bu yana iş dünyasına yönelik desteklerin sürmesini ve iş dünyasının devlet desteği ile ayağa kaldırılması gerektiğini kaydeden Yayman, Hataylı hemşehrilerimiz selamlarını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde Cevdet Yılmaz’a iletti.

YAYMAN: HALKIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

REKLAM ALANI

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Yayman, “Değerli Cumhurbaşkanı Yardımcım Sn. Cevdet Yılmaz beye Hatay halkının önemli bir talebi olarak “mücbir sebep” konusunu arz ettim.Cumhurbaşkanı Yardımcımız konuyu takip ettiğini ve özellikle etkilenen şirketler bakımından çözüm konusunda çalıştıklarını ifade etti.Başkanımıza Depremzede Hatay’ımıza verdiği değer ve önem için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.Milletvekili Yayman ziyaretini hatıra fotoğrafı çekimi ile noktaladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.