MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI ATSO PERSONELLERİNİ UNUTMADI

MİLLETVEKİLİ KAŞIKÇI ATSO PERSONELLERİNİ UNUTMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, 6 Şubat depreminde büyük kayıplar verenATSO camiasını unutmadı.

6 Şubat’ta ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Erhan Yağız’ı rahmetle anan, anne, baba ve kardeşini depremde kaybeden Mehmet Gündoğdu’ya da bağsağlığı diledi. Geçtiğimiz yıl sosyal medya aracılığıyla kendisinin doğum gününü kutladıklarını belirten Kaşıkçı, 6 Şubat’ta yaşanan deprem ile çok büyük acılar yaşandığını kaydetti. Geçen yıl Erhan Yağız ve Mehmet Gündoğdu’nun yayınladığı videoyu yeniden paylaşan Kaşıkçı, bir kez daha deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Kaşıkçı yaptığı açıklamada; “Depremi unutmak mümkün mü? Her gün kaybettiğimiz canlarımızla ilgili yeni bir hatıra karşımıza çıkıyor. Erhan ve Mehmet dünya iyisi iki arkadaştı. Geçen yıl kısa video çekerek doğum günümü böyle kutlamışlardı. Erhan tüm ailesi ile birlikte hayatını kaybederken Mehmet ise anne, baba ve kardeşini depremde toprağa verdi” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.