MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL, HATAY İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Ankara’da Hatay’ı AK Parti saflarına katma amacıyla çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaret trafiği hızlanan Milletvekili Yeşildal, depremle yıkılan kenti ayağa kaldırma çalışmalarının yanı sıra 31 Mart seçimleri öncesinde de teşkilat çalışmalarını yoğunlaştırdı. Milletvekili Yeşildal, bu kapsamda TBMM’deki makam odasında Hatay’dan gelen partili hemşerilerini ağırladı. Ankara’da temaslarda bulunan partili vatandaşların uğradığı ilk isim olan Milletvekili Yeşildal, sırasıyla İl Başkanımız Av Fatma Gül Çalım, AK Parti Altınözü Belediye Başkan Aday Adayı Rezzuk Ayoğlu Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen’i ağırlayan Yeşildal, tüm misafirleri ile Hatay gündemi üzerine görüşmelerde bulundu.

“HATAY AK BELEDİYECİLİK İLE ŞAHLANACAK”

6 Şubat depremi ile yıkılan kentin ayağa kalkmasının tek yolunun AK Parti belediyeciliği olduğunu kaydeden Yeşildal, depremin izlerinin kısa sürede silinmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu. Yerel yönetim ile merkezi idarenin aynı çatı altında toplanması kentimizi daha hızlı şekilde toparlayacak ve vatandaşlarımız kalıcı konutlarına, yeni Antakya’ya daha hızlı bir şekilde kavuşacaklardır. Aksi taktirde mevcut yönetimin kentte taş üstüne taş koymak gibi bir derdi bulunmamaktadır. Hataylı aklı selim vatandaşlarımdan ricamız Hatay Büyükşehir Belediyemizi AK Parti belediyeciliği ile taçlandıralım. Seçimlerin ardından Hatay’ın kısa sürede toparlanarak vatandaşlarımıza teslim edileceğini hep birlikte yaşayıp görmeyi ümit ediyor, tüm vatandaşlarımızı kentinin geleceği için oy vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretçilerine teşekkür eden Milletvekili Yeşildal, tüm Hataylı hemşerilerine kapılarının ardına kadar açık olduğunu kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.