HBB’DE ÇİNÇİN SESLERİ GİDEREK YÜKSELİYOR

HBB’DE ÇİNÇİN SESLERİ GİDEREK YÜKSELİYOR

Hikmet Çinçin’den CHP Antakya’ya Ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hikmet Çinçin, beraberindeki heyetle birlikte CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

6 Şubat deprem felaketinden bugüne kadar gerek can kurtarma çalışmaları, gerekse de depremzede vatandaşlara yardım ulaştırma çalışmaları, gerekse de daha sonrasındaki süreçte ATSO başkanlığı çatısı altında depremzede esnafların ayağa kaldırılması konularında cansiperane mücadele veren Hikmet Çinçin, deprem sürecindeki çalışmalarıyla Hatay kamuoyundan tam not almayı başardı. Her geçen gün destekçilerinin sayısı artan Hikmet Çinçin’in genel merkezde de adaylığının yüksek sesle dillendirilmeye başlandığı CHP kulislerinden edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı yolunda güçlü adımlar atmaya devam eden Çinçin, Kutlu’ya aday adaylığı süreci, projeler ve Hatay’ın ayağa kaldırılması konusundaki yapacağı katkılarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Çinçin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının kendisi için biçilmiş kaftan olacağını kaydederek bu görevin kendisine verilmesi halinde Hatay’ın ayağa kalkması için gece gündüz demeden çalışacağını sözlerine ekledi.

ÜMİT KUTLU HİKMET ÇİNÇİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’nin genç ve başarılı Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ziyaretlerinden dolayı HBB Başkan aday adayı Hikmet Çinçin’e teşekkür etti. Hatay için atılacak her adımın çok kıymetli olduğunu kaydeden Kutlu, genel merkezin kararı doğrultusunda aday gösterilecek isim ile birlikte aynı hedef doğrultusunda çalışacaklarını kaydetti. Hikmet Çinçin’in kendisine ve teşkilatına Hatay için çok kıymetli bilgiler verdiğini kaydeden Kutlu, çıktığı yolda Çinçin’e başarı dileklerini iletti. Her geçen gün HBB adaylığına bir adım daha yaklaşan HBB Başkan aday adayı Hikmet Çinçin, Hatay’ı ayağa kaldıracağına inandığını kaydederek genel merkezin kararı kendisinden yana olsa da olmasa da Hatay için var gücüyle çalışmaya ve kendisine verilecek her göreve hazır olduğunu ifadelerine ekledi. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.