HATAY STADI YENİ SEZONDA HAZIR OLUR

HATAY STADI YENİ SEZONDA HAZIR OLUR

HATAY GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ MURAT GEVREK, YENİ SEZONDA HATAY’DA MAÇLARIN OYNANABİLECEĞİNİ AÇIKLADI..

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, gelecek sezon Hatay Stadı’nın futbol oynamaya hazır hale getirileceğini söyledi.Gevrek, HRT’de Ömer Cihangir’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Spor Saati’ programına telefonla katılan Hatay gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası Hatay Stadı’nın orta hasar raporu aldığını belirterek, “Stadımızda önemli boyutta hasar bulunmuyor. Zaten orta hasar raporu verildi, onları da onararak ve güçlendirerek tamamlayacağız. Hatay Stadı’nın gelecek sezona yetişmesi için Bakanlığımızın öngördüğü şeklinde eksiksiz olarak bakımını tamamlayacağız. Daha sonra yapılacak kontroller sonunda futbol müsabakalarının oynanıp oynanmasına karar verilecek” diye konuştu.

Gevrek, deprem sonrası Hatay Stadı’nda çadır kurulumu yapıldığı, yardım malzemelerinin dağıtım merkezi olarak güvenli alan olarak belirlendiğini anımsatarak, sağlamlığı konusunda endişe edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.İl Müdürü Murat Gevrek, bir gazetecinin ‘Hatayspor Kulübünden gelecek sezon maçlarımızı Hatay’da oynamak istiyoruz, talebinin geldiği mi?’ sorusuna, “Hatayspor yönetiminde görev alan arkadaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz, irtibatımızı hiç kesmedik. Devamlı bilgi akışı içerisindeyiz” diye cevap verdi.

KONAKLAMA SORUNU GELECEK SEZONA KADAR ÇÖZÜLEBİLİR

Yeni sezonda Hatay’da maçların oynanmasına izin verildiği takdirde rakip takımların konaklama sorununda çözüleceğine dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “O zamana kadar konaklama sorunu da çözülebilir. Şu anda İskenderun’da otellerimiz hizmet veriyor. Takımların Hatay’a gelmemesi için bir engel yoktur. Tabii ki bunun karar vericileri bizler değiliz. Kulüplerimiz oynamak isterlerse, bizlerde stadı hazır hale getiririz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.