MÜDÜR BİLGİL OKUL PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

MÜDÜR BİLGİL OKUL PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

Yayladağı ilçesine bağlı Şenköy Mahallesi’nde yapılacak olan okul protokolü Yayladağı Halil Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ile Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri Servet Ülker ve Cemal Özkan’ın katılımıyla imzalandı. Müdür Bilgil, Yayladağı’nın eğitimine değer katacak her girişime destek olacaklarını kaydetti. Bilgil açıklamasında; “Boğaziçi Yapı Kulübü tarafından Şenköy Mahallesi’ne yapılacak hafif çelik okul için kaymakamlık makamında toplantı yapıldı. Yayladağı Kaymakamı okul yapım protokolü imzalandı. Okulun ilçemize ve Şenköy’e hayırlı olmasını dileriz” dedi. 

KAYMAKAM YAZICI, BAŞARILI SPORCUYU AĞIRLADI

ASYA Şampiyonu olan Yayladağı Belediyesi Karate Takımı sporcusu Duha Bozi, Kaymakam Halil Yazıcı’yı ziyaret etti. Ziyarette Bozi’nin şampiyonluğunu kutlayan Kaymakam Yazıcı, başarılarının devamını diledi. Antakya’da 4-7 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Asya Şampiyonası Kumite dalında Asya Şampiyonu, Kata dalında ise Asya 3’üncüsü olan Yayladağı Belediyesi Karate takımı sporcusu Doha Bozi, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı’yı ziyaret etti. Şampiyon Bozi’ye antrenörü Ramazan Karakaya’da eşlik etti. Konuklarını makamında ağırlayan Kaymakam Yazıcı, Duha Bozi’nin şampiyonluğunu kutladı ve başarılarının devamını diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.