MÜDÜR TECİMEN’E DUR DURAK YOK

MÜDÜR TECİMEN’E DUR DURAK YOK

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Tecimen, yaz tatilini fırsat bilerek kentte depremde hasar gören okullardaki tadilat çalışmalarının bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Yaz ayında eğitim camiası dinlenirken, yaz kış demeden çalışan Müdür Tecimen, okulların boş olmasını fırsat bilerek tadilatı süren okullarda denetim gerçekleştiriyor. Denetimlerde okullarda ekiplerden bilgi alan Tecimen okullardaki eksikliklerin giderilmesi için de anında reaksiyon alıyor. Okulları yeni eğitim yılına yetiştirme telaşında olan Tecimen, son olarak Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Öztürk ile birlikte güçlendirme kapsamına alınan Kuzeytepe Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek süreç ile ilgili bilgi aldı.

EĞİTİM ANTAKYA’YA NEFES ALDIRACAK

REKLAM ALANI

Depremin enkazının altından eğitimle kalkılacağının bilincinde olan Tecimen, eğitime nefes aldırmak, öğrencileri çadır ve konteyner şartlarından kurtararak okul ortamında eğitim almalarını sağlamak için okullardaki tadilat çalışmalarını önemsiyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in tam destekleriyle çalışmalara dur durak vermeyen Tecimen, ilçe genelinde tadilat süren tüm okullarda çalışmalarını aralıksız olarak yaz boyunca sürdürecek.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.