MULLAOĞLU; “DEĞİŞİM İÇİN HATAY’IMIZIN HER NOKTASINA ULAŞACAĞIZ”

MULLAOĞLU; “DEĞİŞİM İÇİN HATAY’IMIZIN HER NOKTASINA ULAŞACAĞIZ”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Servet Mullaoğlu, Antakya ilçesine bağlı Güzelburç Mahallesinde, Milletvekili adayları ile birlikte Güzelburç Muhtarı Mehmet Şahutoğlu ve mahalle halkını ziyaret etti.

Depremden etkilenen tüm mahalle halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Maşuklu Mahallesi’nde halk ve Maşuklu Muhtarı Yusuf Eryiğit ve önceki dönem Belediye Başkanı Tacettin Alpaslan ile bir araya geldi.

Mullaoğlu daha sonra Antakya Küçükdalyan Mahallesi Muhtarı Ali Gazaloğlu’nun ev sahipliğinde mahalle halkını ziyaret etti. Ziyaretlerine devam eden Mullaoğlu, Antakya Kisecik, Karlısu, Toygarlı, ve Yaylacık Mahallelerinde halk İle bir araya geldi. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Mullaoğlu; “ Depremden etkilenen Hatay’ımızı hep beraber dayanışmayla yeniden ayağa kaldıracağız.Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi depremzedelerimize evlerini bedelsiz yapacağız.Millet İttifakımızın tüm vaat ve yenilikleriyle 14 Mayıs’tan itibaren Türkiye’mize yeniden baharlar gelecek. Güzel, huzurlu ve mutlu günler gelecek. Deprem felaketi ve sonrasında yalnız bırakılan halkımızın yaralarını sarmak için çok çalışacağız. Bu şehri yeniden ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.”Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.