HATAY BAROSU’NDA AÇIKALIN’A TAM DESTEK

HATAY BAROSU’NDA AÇIKALIN’A TAM DESTEK

Hatay Barosu başkanı ve yarın yapılacak kongrede başkan adayı olan H. Cihat Açıkalın, baro üyelerinden tam destek alarak seçime büyük güven ile giriyor.

Yarın Hatay Adliyesi’nde gerçekleşecek olan kongrede başkanlığa adayları arasında en güçlü isim olarak göze çarpan Açıkalın, 16 aylık başkanlığı döneminde yaptığı projeler, baroya getirdiği büyük saygınlık, baronun gerek Hatay’da, gerekse de Türkiye genelinde bilinirliğinin artması noktasında gösterdiği çaba ile büyük takdir topladı. Hatay’ın her noktasına ulaşarak avukatları yalnız bırakmayan, meslek mensuplarının sorunlarını her platformda dile getirerek kimsenin sahipsiz olmadığını kanıtlayan Açıkalın’a tam destek veren baro üyesi avukatlar, Açıkalın’ın yeniden başkan olarak seçileceğine inandıklarını kaydettiler.

AÇIKALIN’IN LİSTESİ GÜÇLÜ İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Açıkalın’ın Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Şükran Düzen, Oya Dürüye Mıstıkoğu, Erhan Nizamoğlu, Mehmet Nurullah Trabzon, Bora Oğuz, Murat Güzeltepe, Emre Arık, Hamdi Evren ve Akın Akıncı.Disiplin Kurulu ise İlmittin Boz, Mehmet Ömer Çakmak, Gizem Sönmez, Hasan Yorulmaz, Kürşad Tuncay Yüksel’den oluşacak.Denetleme Kurulu’nda Fuat Çıkan, Neslihan Güraslan ve Onur Barak yer alacak.Hüseyin Dilmeç, İbrahim Ersuz ve Mehmet Fikri Ateş ise TBB Delegeleri olarak görev yapacak.16 aylık görev sürecinde birlikte çalışmalar yürüttüğü STK ve sendikalara teşekkürlerini ileten Hatay Barosu Başkan Adayı Hüseyin Cihat Açıkalın, “Dilerim 16 Ekim günü yapılacak seçimlerde son kez talep ettiğimiz yetki verilir ve birlikte toplum yararına çalışmalara devam ederiz” dedi.Hatay Barosu olağan kongresi 16 Ekim Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek. Bizler de Hatay Meş’ale Gazetesi olarak H. Cihat Açıkalın’a gerçekleşecek kongre öncesinde başarılar diliyoruz. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.