MULLAOĞLU:ATATÜRK BU ANLAMLI GÜNÜ TÜRK GENÇLİĞİNE EMANET ETTİ

MULLAOĞLU:ATATÜRK BU ANLAMLI GÜNÜ TÜRK GENÇLİĞİNE EMANET ETTİ

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:

“19 Mayıs, bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adıdır. Atatürk’ün geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

REKLAM ALANI

19 Mayıs; ulusumuzun yeniden doğuşunun başlangıcı olan bir gündür.

Bu nedenledir ki; büyük önder Atatürk bu anlamlı günü Türk Gençliğine emanet etmiştir. Çünkü Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin genç nesillerin omuzlarında yükseleceğine ve çağdaş uygarlık seviyesine ancak gençlerin çabalarıyla ulaşılacağına inanıyordu.

Bu inancı ve güveni korumak için gençlerimizin, laik, demokratik Türkiye hedefine ulaşmada her türlü çabayı göstereceklerine, muhtaç oldukları kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğuna ulusça inanıyoruz ve gençlere güveniyoruz.

Türk Ulusu’nun bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, ulusal değerlerin yeşerdiği, kurtuluş ateşinin yakıldığı günü ifade eden, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha kutluyor, gençlerimize en içten selam ve sevgilerimi iletiyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.