DUYGUSAL VEDA

DUYGUSAL VEDA

Hassa’da şehit ailelerini, öksüz ve yetim çocukları ve kimsesiz vatandaşları yalnız bırakmayan, her önemli günde STK’lar ile ortaklaşa olarak bu kesimlere yönelik programlarla ilçede 7’den 77’ye herkesin takdirini kazanan Yıldırım, ilçeye vedasını da Suriyeli mazlum çocuklarla yaptı. İlçe protokolünü dolaşan, her çaldığı kapıda güleryüzle karşılanıp uğurlanan Yıldırım, görevinin hakkını vererek ayrılmasının gururun yaşamasının yanında uzun zamandan bu yana sevinmeye hasret kalan Suriyeli çocukların yüzünü güldürdü.Hassa’da görev süresini tamamlayan ve İskenderun Ahmet Tor Kışlasına Bölük Komutanı olarak atanan Hassa ilçe Garnizon Komutanı P. Üsteğmen Ömer Yıldırım, Hassa ilçesine bağlı Suriye sınırında olan Sugediği Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli çocuklarla vedalaşarak kitap dağıttı.

SURİYELİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRD

 Şefkat eline muhtaç olan Suriyeli mazlum çocukları ziyaret ederek beraberindeki kitapları çocuklara hediye eden Yıldırım, çocuklarla da uzun süre sohbet etti. Çocukların da yakın ilgi gösterdikleri Yıldırım, çocuklara hoşçakalın diyerek programını fotoğraf çekimi ile sonlandırdı. 

VATANDAŞLARDAN YILDIRIM’A CANDAN TEŞEKKÜR

Hassa’da yalnıza asli görevini yerine getirmeyip çok sayıda sosyal faaliyet de gerçekleştirerek ilçede 7’den 77’ye herkesin sevgilisi olan Ömer Yıldırım’a Hassalı vatandaşlar teşekkürlerini ilettiler. Hassa’da bu derece gönüllere dokunan bir komutanın kolay kolay yerinin dolmayacağını belirten Hassalı vatandaşlar Ömer Yıldırım’a teşekkür ederek Hassalıların dualarının her zaman yanında olduğunu kaydettiler. Haber Merkezi


ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.