15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT-İ ŞERİF OKUTULDU

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT-İ ŞERİF OKUTULDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Fatikli Mahallesi Mısırlıoğlu Camisinde cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Gerçekleşen Mevlid-i Şerif programına, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kurum müdürleri, şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 15 Temmuz’un önemine dikkat çekerek, hain darbe kalkışmasının asla unutulmaması gerektiğini söyledi. Başkan Sarı, canlarını feda etmekten çekinmeyen bu milletin darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük bir kahramanlık gösterdiğini belirterek, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Fatikli Mahallesi Mısırlıoğlu Camisinde Vatan ve Bayrak uğruna canını feda eden tüm Kahraman Şehitlerimiz için düzenlenen Mevlidi Şerif programına kaymakamımız Sayın Mehmet Sert, teşkilatımız ve hemşehrilerimiz ile birlikte katıldık. Rabbim okunan Kuran-ı Kerim’i ve edilen duaları dergâhı izzetinde kabul eylesin. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum” dedi. Cuma namazı sonrası Fatikli Mahallesinde bulunan Şehit P. Er Galip Kocaoğlu’nun mezarı ziyaret edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.