NAFİZ ÖZCAN’DAN LÜTFÜ SAVAŞ’A: “SON ÇIRPINIŞLARIN FAYDA ETMEZ”

NAFİZ ÖZCAN’DAN LÜTFÜ SAVAŞ’A: “SON ÇIRPINIŞLARIN FAYDA ETMEZ”

Hatay’ın yakından tanıdığı, fikirleri ile siyasete yön veren isimlerden Nafiz Özcan, Hatay siyasetine 15 yıldır büyük zarar veren Lütfü Savaş’a son çırpınışlarının fayda vermeyeceği önerisinde bulundu.

Daha önce de her siyasi fikirden yetkiliyi uyaran ve uyarılarında haklı çıkan Özcan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sn. başkan Lütfü Savaş’a açık mektup. Boş hayallere dalma başkanım. Siyasi mefta oldun artık. Son umutsuz çırpınışların. Kibrinin sonucu bu. Tüm mahareti kendinde gören anlayışının bedeli. Resmi olmayan kaynaklardan gelen para ile seçimin kaderini değiştiriyordun ama bu sefer yetmedi. Satılık kalemlere biraz daha harca bakalım nasılsa bu paralara emek sarf etmedin. Bir de cesaretin varsa EXPO ihalesi ve sonraki birtakım ihalelerle ilgili, ihaleden önce seni ihalede olacak yolsuzluklardan dolayı uyardığım whats’app mesajlarımı açıklasana. Yazık ettin bu memleketin kaynaklarına. Son çaren mağdur olmuş algısı yaratarak halkı tahrik ederek bir sonuca ulaşma çaban. Ama nafile. 12 Eylül döneminde bile şer odakları, vatan hainleri Hatay’ın kaynaşmış halkını bölemedi. Sen ve beynini yıkadığın, satın aldığın bir avuç medyadan başka etrafında kimse kalmadı. Sen hariç bunu herkes biliyor. Şimdilik bu kadar” dedi.

KİM BU ŞEREFSİZLER?

Özcan, bir önceki paylaşımında da bazı isimlere şerefsiz göndermesi yaptı. Özcan bu açıklamasında ise; “Türkiye’nin son yıllardaki en büyük sorunlarından biri omurgasız, yüzsüz, iki yüzlü, fırıldak insanların sayısındaki belirgin artıştır. Sn. Öntürkle, sayın Yaparla fotoğraf çekilme, poz verme yarışına giren bu tipleri gördükçe onlar yerine ben insanlıktan utanır hale geliyorum. Hele benim tanıdığım ve Sn. Öntürk’e, Sn. Yapar’a oyunu vermeyeceğini, Sn. Lütfü savaştan maddi menfaat ve beklentisi olduğu ve onun kazanacağı garanti olduğu için onu destekleyeceğini söyleyen tipleri gördükçe bu genç insanların nasıl böyle şerefsiz olduklarına şaşırıyorum. Yetkili olmadığım için, Vay şerefsiz Allah seni ıslah etsin demekten başka elden bir şey gelmiyor” ifadelerini kullanırken, Hatay kamuoyu bu şerefsizlerin kim olduğunu merak ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.