NEBİL SEYFETTİN HALKI SÖYLEŞİYE DAVET ETTİ

NEBİL SEYFETTİN HALKI SÖYLEŞİYE DAVET ETTİ

Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Türkiye’de Diş Hekimliği’nin 114. Yılı dolayısıyla 20 Kasım’da düzenleyecekleri söyleşiye vatandaşları davet etti.

Başkan Nebil Seyfettin yaptığı basın açıklamasında, 20 Kasım Pazar günü  Oda binasında saat 14.00’te “Nitelikli Edebiyat  ve Antakya ” konulu Söyleşi  düzenleyeceklerini belirterek şu ifadelere yer verdi: Türkiye’ de Bilimsel Dişhekimliği’nin 114. Yılını kutluyoruz. Bilindiği üzere her yıl “22 Kasım Dişhekimliği Günü’nü” içine alan hafta Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanacaktır. Bu etkinlikler kapsamında Türkiye PEN Derneği ile Hatay Dişhekimleri Odamız “Nitelikli Edebiyat  E ve Antakya” konulu Söyleşi  düzenleyecektir. Konuşmacı olarak Ülkemizin çok değerli edebiyatçıları olan Türkiye PEN Başkanı Zeynep Oral, Türkiye PEN 2. Başkanı Halil İbrahim Özcan ve Türkiye PEN Üyesi Necdet ÖZzkayaA’ nın katılacağı Söyleşi şehrimizde gerçekleşecektir. HAMOK’ a bağlı tüm odaların üyeleri, Sanat ve Edebiyat Dünyamızın değerli insanlarının da aramızda olacağı bu güncel ve anlamlı etkinliğimize tüm Halkımızı davet ediyoruz.” Haber Merkezii

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.