ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Belen Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Kupası kurumlar arası futbol şampiyonasında dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

Bir yandan yaşanan depremin izleri silinmeye çalışılırken, diğer yandan da yöre halkını spora teşvik ederek çeşitli etkinlikler düzenleyen Başkan İbrahim Gül “Belen Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası’nda dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim ettik.

Bizler Belen Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ederken, elimizdeki kaynakları en etkin şekilde kullanmaya gayret gösteriyoruz. Bunun yanında sosyal etkinlikler düzenleyerek halkımızı biraz olsun yaşadıkları travmatik durumdan uzaklaştırmayı hedefledik.

Bu turnuvaya katılan sporcularımızı centilmence mücadele ettikleri için tebrik ediyorum. Turnuva boyunca bize destek vererek yanımızda olan sayın Kaymakamımız Mahmut Sami Yılmaz’a ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.