ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK

Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, ortaöğretim düzeyindeki 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik önemli bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik, öğrencilerin mesleki ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak, motivasyonlarını artırmak, stres ve kaygılarını en aza indirgemek, geleceğe yönelik hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmak ve akıllarındaki soruları cevaplandırmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yayladağı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında gerçekleşen söyleşide, öğrenciler, çeşitli meslek dallarından başarılı isimlerle bir araya geldi. Bu söyleşilerde, deneyimlerini paylaşan konuşmacılar, öğrencilere meslek seçimi ve kariyer planlaması konularında rehberlik etti. Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde farklı meslekler hakkında bilgi edinme fırsatı bulurken, gelecekleriyle ilgili daha net bir vizyon oluşturma şansı elde ettiler.

Programın sonunda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası ise öğrencilerin zihinsel becerilerini geliştirmeye yönelik eğlenceli bir platform sağladı. Dereceye giren öğrencilere Kaymakam Yazıcı tarafından ödülleri takdim edilerek başarıları ödüllendirildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.