OĞUZHAN AKTAŞ’A ÖNEMLİ GÖREV!

OĞUZHAN AKTAŞ’A ÖNEMLİ GÖREV!

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı şehit aileleri birim başkanlığına Oğuzhan Aktaş atandığını açıkladı. Başkan Alihan Döner, Aktaş’a başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı şehit aileleri birim başkanlığına Oğuzhan Aktaş atanmıştır. Görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

RABB’İM YARDIMCIMIZ OLSUN

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Şehit Aileleri Birim Başkanı Oğuzhan Aktaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanımız Alihan Döner  Beyfendinin Takdirleri ile Hatay Ülkü Ocakları Şehit Aileleri Birim Başkanı Olarak Atanmış Bulunmaktayım… Bu Kutlu Yolda Rabb’im Yardımcımız Olsun. Hayırlı Hizmetler Etmeyi Nasip Etsin İnşaallah.” dedi.  Hedef 2023 Gazetesi olarak Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı şehit aileleri birim başkanlığına atanan Oğuzhan Aktaş’a hayırlı olsun diyor görevinde başarılar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.