OKUYORUM, FARKINDALIK OLUŞTURUYORUM

OKUYORUM, FARKINDALIK OLUŞTURUYORUM

Hassa Akbez İnönü Ortaokulu’nda “Okuyorum, Farkındalık Oluşturuyorum” projesi hayata geçirildi.Öğrenci velilerinin de katıldığı bu okuma projesine ilgi gün geçtikçe artıyor.Haftanın Salı Günleri yapılan okuma etkinliğine her yaştan veliler katılıyor. Öğrencilerle beraber aynı ortamı paylaşan velilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyor. Okumanın yaşı olmadığını kitap okuyarak ve öğrencilik psikolojisini bizzat yaşayan veliler, bu projeden oldukça memnunlar. Salı günlerini adeta iple çeken veliler, bir öğrenci edasıyla okula koşarak geliyorlar. Sıralarına bir öğrenci gibi oturuyorlar. Kitapları usulce açıyorlar ve kınalı elleriyle sayfaları tek tek çevirerek uslu bir öğrenci edasıyla kitaplarını okuyorlar.

İçlerinden “Ah Keşke! okusaydım” ahını çekerek, hüzünlü gözlerle kelimeler dudaklarından dökülüyor. Bazen de kalın gözlükler ardındaki neşeli gözlerle ve inci dişleriyle gülümseyerek mutlu bir şekilde okuma etkinliğini devam ettiriyorlar.Başarılı bir proje yürütülen bu projenin ileriki dönemlerde de uyulamaya konulması düşünülüyor.Okul Müdürü Savaş Çaylı, Proje ilgili şu açıklamayı yaptı.Bu çalışmadan çok verimli sonuçlar aldık. Öğrencilerimiz ve velilerimiz için çok güzel farkındalık oluşturduk. Projemiz amacına ulaştı. Bu konuda bize destek verenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.