Lütfü Savaş, Vatandaşları Çileden Çıkarttı

Lütfü Savaş, Vatandaşları Çileden Çıkarttı

Lütfü Savaş, Vatandaşları Çileden Çıkarttı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Hatay CHP’de sular durulmuyor. Her gün yeni bir skandal ile karşı karşıya kalan Hatay’ın gerçek sahibi olan vatandaşlar HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın, vatandaşları aşağılayıcı sözlerine tanık oluyor. Son zamanlarda vatandaşlara hakaret eden ve vatandaşları aşağılayarak “Oy Vermeyene Hizmette Yok” gibi sözlerini vatandaşlara sarf etmesi; Hatay’ın gerçek sahibi olan vatandaşları çileden çıkartmış gibi görünüyor. Oy potansiyeline göre ilçelere göre ayrım yaparak “Siz Oy Verdiniz Size Hizmet Var, Siz Oy Vermediniz Size Hizmet  Yok” demesi bir HBB Başkanı’na yakışır değil.

Lütfü Savaş “Oy Vermezseniz Şerefsizsiniz” Dedi
Yerel seçimlere az bir zaman kala Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kaybedecek gözüyle bakan HBB Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinlemesi gerekirken  “Oy Vermezseniz Şerefsizsiniz ‘’  dedi. Videolarının ve gerçek yüzünün  ayurka çıkmasından dolayı maskesinin düştüğünü anlayan HBB Başkanı Lütfü Savaş,  işin espiri olduğunu ima etmeye  çalışsada vatandaşımız  madolyonun 2. yüzünü gördü.  Vatandaşlarımızın ne kadar şerefli olduğunu 31 MART 2019 yerel seçimlerinde HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı sandığa gömerek gösterecektir.
HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.