ÖZGÜN: DEFNE HER GEÇEN GÜN İYİ OLACAK

ÖZGÜN: DEFNE HER GEÇEN GÜN İYİ OLACAK

Defne Belediye Başkanı Avukat Halil İbrahim Özgün bir yandan mahalle gezilerine devam ederken diğer bir yandan ise açıklamalarda bulunuyor.
Defne ilçesinin içinde bulunduğu durumu yanı sıra depremden dolayı yaşanan olumsuzlukların farkında olduklarını söyleyen Başkan Özgün, “Benim genç, dinamik ve sorunları çözme noktasında kararlı bir yapım var. Bu birikimimi enerjimi Defne ilçesi için harcamak istiyorum. Defne’de ikamet eden vatandaşlarımızın bana ve ekibime güç katmalarını rica ediyorum. Göreceksiniz ki kısa bir süre içinde Defne ilçesinin çehresini değiştireceğiz” dedi. Deneyimli ve bilgili bir kadro kurduğunu aktaran Halil İbrahim Özgün, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kendisine gösterilen ilgiye de teşekkür eden Özgün, “Bugüne kadar yönetim kademesinde yapılan eksiklikleri, ihmalleri yapmayacağız. Geçmişten ders alarak yolumuza devam edeceğiz. Defne güzel günler görecek herkes bundan emin olsun” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.