KIZILAY HATAY ŞUBESİNE BÜYÜK ÖDÜL

KIZILAY HATAY ŞUBESİNE BÜYÜK ÖDÜL

KIZILAY HATAY ŞUBESİNE “KIRMIZI YELEK ULUSLARARSI GÖNÜLLÜLÜK ÖDÜLLERİ”DEN BÜYÜK ÖDÜL

Türk Kızılay tarafından ulusal ve uluslararası alanda gönüllülük kültürünün bir toplum değeri olarak yaygınlaştırılması için iyilik hikâyelerinin ortaya çıkarmak, ödüllendirmek ve toplumla buluşturmak adına Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödülleri” sahiplerini buldu.

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından gecesini gündüzüne katarak çalışan gönüllü ve personellerimizle vatandaşlarımıza hizmet veren Kızılay Hatay Şubesi Gönüllülük kategorisinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüle layık görüldü. il Merkez şubeleri arasında Gönüllük ödülünü Kızılay Hatay Şubesi adına Şube Başkanı Kudret ÖZBAKIŞ teslim aldı. Kızılay Hatay Şubesi adına açıklama yapan Özbakış, “Afette görev almış gönüllülerin insanları bir an olsun yalnız bırakmadığını vurgulayarak depremden sonra acılarını unutarak diğer insanlara yardıma koşan ve depremin yaralarını sarmaya çalışan Hatay’daki tüm gönüllü kardeşlerimize bu başarıdan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.