YILMAZ: GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN HAZIRIZ

YILMAZ: GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN HAZIRIZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’yı geleceğe taşıyacak olan gerçek belediyecilik için hazır olduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Antakya’yı yeniden var edeceklerini kaydeden Yılmaz, vatandaşlardan aldıkları tam destek ile hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Antakya’nın gelecek kuşaklara deprem riskinden uzak, güvenli bir şekilde teslim edilmesi için ilk günden bu yana çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, tüm vatandaşları da Türkiye Yüzyılı’nda kendilerine destek vermeye çağırdı.

2024 ANTAKYA’NIN YILI OLACAK

2024 yılı içinde Antakya’da binlerce konutu vatandaşlarla buluşturacaklarını belirten Başkan Yılmaz; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı adımları ile yakın zamanda 6 bin konutu hemşerilerimize teslim edecek, Antakya’mızda güvenli konut adımını sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızı konteynerlerden kurtarma yolunda attığımız adımlar sürecek. Antakya’yı ilk günden bu yana sahipsiz bırakmayan sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, Hatay Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

Antakya’nın İzzettin Yılmaz ile çıktığı seviyeden memnun olan vatandaşlar, Başkan İzzettin Yılmaz’a tam destek olacaklarını belirttiler. Antakya’nın İzzettin Yılmaz’a emanet edileceğine emin olduklarını ifade eden Antakya halkı, 31 Mart’ta bir önceki seçime oranla daha büyük farkla İzzettin Yılmaz ile yola devam diyeceklerini de sözlerine eklediler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.