PAYAS’TA SORUNLAR BİTMİYOR

PAYAS’TA SORUNLAR BİTMİYOR

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan 5 dönemdir Payas’ta Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Uzun zamandan bu yana Payas’ı yöneten ve tüm sorunların bilincinde olan Başkan Altan, ilçeye yaptığı katkılarla Payas’ı kalkındırdı. İlçeye TOKİ konutları, spor tesisleri, eğitim tesisleri, yeşil alanlar kazandıran Başkan Altan, 5 yıllık döneme rağmen Payas’ın istenilen noktaya gelmesini sağlayamadı. Genç işsizlik oranının fazlalığı nedeniyle sürekli dışarıya göç veren Payas’ta gençlere iş imkanı sunacak projeler üretilmiyor. İş insanlarını destekleyecek, özel sektöre ilaç olacak avantajlar sunulmadığı için ilçede yeni işletme açılmıyor.

VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR

İlçede denize kıyı olmasına rağmen deniz turizmi yeterince gelişmedi. Sanayi tesisleri olmasına rağmen ilçede işsizlik sona ermedi. Tarımda verimli topraklara sahip olmasına rağmen ilçede tarım istenilen noktaa değil. Her vatandaşın oyunun karşılığı olan hizmetler üretilmezken ilçeye kamu yatırımları da son dönemde iyice azaldı. Vatandaş, yetkililerden hizmet bekliyor. İlçede eğitim tesislerinin modernize edilmesi, yeni sosyal alanlar, iş imkanı yaratacak projeler ve çok sayıda proje başlatılmayı bekliyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.