DEPREMZEDELERİN UMUDU, SAADET ÇADIRI GÖREVİNİ TAMAMLADI

 DEPREMZEDELERİN UMUDU, SAADET ÇADIRI GÖREVİNİ TAMAMLADI

Narlıca TOBB İmam Hatip Lisesi bahçesinde Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının katkılarıyla kurulan ve günlük 10 bin kişi kapasiteyle her gün sıcak yemek hizmeti veren çadır aşevi, çevrede kurulu olan çadırların kaldırılması sonrası bölgede fazla ihtiyaç kalmaması nedeniyle uzun zamandır yürüttüğü hayır faaliyetlerini sonlandırdı.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’da deprem bölgesi Hatay’a çok önemli katkılarda bulunan İstanbul İl Başkanlığının teşvikleriyle kurulan çadır aşevinin hayır hizmetini tamamladığını ve katkıları olan teşkilat mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Çalışkan yayınladığı açıklamada; “Yaşadığımız acılı günlerde bölgemize nefes olan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığımızın aşevi çadırı, bölgedeki çadırların tahliyesi ile bu hayırlı hizmetini tamamlamıştır.Depremden bugüne kadar aralıksız her gün binlerce kişiye sıcak yemek hizmeti veren aşevi gönüllülerine, İstanbul il Başkanımız Ömer Faruk Yazıcı başta olmak üzere dönüşümlü görev yapan teşkilat mensuplarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.