POLİSLER KADES EĞİTİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

POLİSLER KADES EĞİTİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri; KADES ve UYUMA uygulamalarının tanıtımı konularında iletişim yoluyla dolandırıcılık, 112 ihbar hattı, güvenli internet kullanımı v.b. konularda bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Antakya İlkokulunda Okul Aile Birliği toplantısında velilere, Hüseyin Öz Buğday Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlere, Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlere, Payas’ta bulunan 6 lisede öğretmen ve öğrenciler ile Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde bulunan vatandaşlara, Hassa, Dörtyol ve İskenderun’da vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde genel güvenlik, KADES ve UYUMA uygulamalarının tanıtımı konularında iletişim yoluyla dolandırıcılık, 112 ihbar hattı, güvenli internet kullanımı v.b. konularda bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. Kadınların cep telefonuna KADES uygulaması indirilmesi sağlandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.