BAYRAM SEVİNCİNİ ERKEN YAŞATTILAR

BAYRAM SEVİNCİNİ ERKEN YAŞATTILAR

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yöneticileri, geleneksel hale getirdikleri ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ projesi kapsamında, Gültepe İlkokulu ve Gültepe Ortaokulu öğrencilerine kurban bayramı öncesinde hediye kıyafetler dağıttılar.Kuyumcu esnafının, eğitim camiasına her zaman yardımda bulunacağını kaydeden İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, ellerinden geldiğince bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Okul öğrencilerine hediyelerini bizzat kendi elleriyle dağıtan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, çocukların bayramlarını da erkenden kutladılar.

Kurban Bayramı hediyelerini okul kapanmadan öğrencilere ulaştırmak istediklerini ve bu nedenle etkinliği erken yaptıklarını ifade eden oda yönetimi, çocukları mutlu etmenin, onların yüzlerini güldürmenin paha biçilemez olduğunu dile getirdiler.Yıllardır ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ projesi kapsamında çocuklara kıyafet ve ayakkabı gibi çeşitli hediyeler ve bayramlıklar dağıttıklarını hatırlatan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat; “Geçen bayram Cebike’deki bir okulumuzda öğrencilerle bir araya geldik. Okullar erken kapanacağından Kurban Bayramından önce Gültepe Okulu öğrencilerimizi ziyaret geldik.

Söyleyecek çok söz var. Baktığınız zaman buralara hizmetin gelmediğini veya geç geldiğini görüyoruz. Neticede bir ülkenin kalkınması eğitimden geçer. Biz İskenderun Kuyumcular Odası olarak herkese yetişmemiz mümkün değil ama bizim işimiz lafla değil hizmetle! Hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün bu okul yarın başka bir okul olur. Önemli olan bu gençlerin vatana millete hayırlı olmaları için güzel şekilde eğitmek.Müdür beye ve tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyelerime ve esnafıma da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bayramda sen güldür projemizin ikincisini de gönül rahatlığıyla yapmış bulunmaktayız” diye konuştu.Gültepe İlkokulu ve Ortaokulunun öğretmen ve öğrencileri de yaptıkları yardımdan dolayı Kuyumcular Esnafına teşekkürlerini sundular.

Öte yandan, okul müdürünün dile getirmesiyle sınıflarda öğretmen sandalyelerinin eksik olduğu bilgisini de alan Oda Başkanı Uğur Fırat, okuldan ayrılır ayrılmaz sandalyeleri tedarik ederek yetkililere gönderdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.