PUMA’DAN HATAYSPOR’A KARŞILIKSIZ DESTEK

PUMA’DAN HATAYSPOR’A KARŞILIKSIZ DESTEK

Puma firması, Hatayspor’un iş birliği kapsamı dışında kalan ürünlerinin karşılığında oluşan bakiyenin, karşılıksız olarak sildiğini bildirdi.

Hatayspor, resmî hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübümüz ve global spor markası PUMA arasında 2023/24 futbol sezonunun başında duyurulan iş birliği, Hatayspor’un Süper Lig mücadelesinin devamı için gerçekleştirdiği katkı ve deprem bölgesindeki sorunlara farkındalık oluşturması adına son derece verimli bir ortaklık olmuştur.

Sezon başladıktan sonra; takımımızın sponsorluk anlaşması dışında kalan ve genel kullanım için ihtiyaç duyulan çeşitli ürünlerin satın alımı için PUMA firması ile ayrı bir anlaşmamız olmuştur ve ihtiyaç duyduğumuz ürünler sponsorumuz tarafından karşılanmıştır.

REKLAM ALANI

Kulübümüzün son zamanlarda kamuoyuna da yansıyan maddi sıkıntılarının farkında olan sponsorumuz PUMA, iş birliği kapsamı dışında kalan ürünlerin karşılığında oluşan bakiyenin, karşılıksız olarak silinmesi yönünde desteğini açıklamıştır.

Deprem bölgesine ve Türk futboluna gösterdikleri bu anlamli jest için PUMA firmasına tekrar teşekkürlerimizi sunarız.” Denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.