REYHANLI’DA DAYANIŞMA TOPLANTISI

REYHANLI’DA DAYANIŞMA TOPLANTISI

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayraktar, Reyhanlı’da üyelerle tanışma ve dayanışma toplantısına katıldı.

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği toplantı hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Bayraktar “Eğitim Bir Sen Reyhanlı ilçe temsilciliğimiz tarafından organize edilen üyelerimizle tanışma ve dayanışma toplantısına şube yönetim kurulu üyemiz İbrahim Tuna ile beraber katılım gösterdik. Üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Eğitim Bir Sen Reyhanlı ilçe başkanımız Mahmut Güngör ve yönetim kurulu üyelerine, toplantımıza katılım gösteren Reyhanlı ilçe Milli Eğitim müdürümüz Mehmet Ali Arslan’a, İl Milli Eğitim müdür yardımcımız Mustafa Karasu’ya, Meslek Yüksek okulu Müdürü  Mehmet  Duruel’e , Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’e bağlı sendikalarımızın çok değerli başkan ve temsilcilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.