REYHANLISPOR, FARKLI GALİP GELDİ: 14-1

REYHANLISPOR, FARKLI GALİP GELDİ: 14-1

Bölgesel Amatör Lig 2023-2024 futbol sezonunun son maçını oynayan Reyhanlıspor, Kahramanmaraş Karaziyaret maçını 14-1 gibi farklı bir skorla kazansı.

Kendi grubunda attığı 80 golle en fazla gol atan takım olan Reyhanlıspor, son maçında farklı galip gelerek taraftarlarını sevindirdi.

BAŞKAN ŞAHBAZ’DAN TEŞEKKÜR

REKLAM ALANI

Reyhanlıspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahbaz, kulübü destek veren herkese teşekkür ettti.

Kısıtlı imkânlar ve sıkıntılı sürece rağmen oyunculara gösterdiğini üstün başarıya teşekkür eden Başkan Şahbaz, “Bugün oynadığımız Kahraman Maraş Karaziyaret maçıyla tamamlamış olduk. Maçı genç rakibimiz karşısında 14-1 gibi farklı bir sonuçla kazandık. Grubun 80 golle en fazla gol atan takımı olmanın gururunu yaşıyoruz. Sezon boyunca bize destek veren taraftarımıza, (Reyhanlı gençlik grubu) Ali Tunç Bayır hocam, Ali Haydar Şanverdi, Ahmet Taş, İhsan Bartuçu hocalarımıza, takım kaptanlarımız Beydo, İlker, Cemil ve futbolcu arkadaşlarıma kulüp çalışanı Bilal Demir ve ulaşımımızı sağlayan Hasan Eker’e, her maçta kalbiyle ve enerjisiyle bizle olan Fayyat Kardeşime, her maçımızda yanımızda olan güvenlik güçleri ve MTT Hastanesi idaresi müdürü ve sağlık çalışanlarına Reyhanlı Spor ailesi olarak en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Çok az imkân ve sıkıntılı bir sürece rağmen Futbolcu kardeşlerimize ve hocalarımıza ayrıca gösterdikleri üstün başarı ve emeklerinden dolayı ayrıca tebrik ediyor ve başarılarını kutluyorum. Yönetim kurulu olarak da başta Gökhan Güney olmak üzere Muzaffer Şahsuvar’a, Mustafa Aslana ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.