ATSO GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ

ATSO GİRİŞİMİ SONUÇ VERDİ

4,5 MİLYON DOLAR KREDİ, 6 MİLYON DOLAR OLDU..

Antakya Ticaret ve sanayi odası, kısa adı UNDP olan Birleşmiş Milletler Kalkınma programı kapsamında deprem bölgesine ayrılan 4,5 milyon dolarlık bütçenin girişimleri sonucunda 6 milyon dolara çıkarıldığını duyurdu
ATSO başkanı Hikmet Çinçin gelişmeyi şöyle paylaştı:
“Değerli Üyelerimiz,
İsveç Hükümeti’nden sağlanan fonlar ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından oluşturulan “Türkiye’de Deprem Sonrası Erken Toparlanma Programı” kapsamında; birkaç hafta önce Antakya OSB’ de gerçekleştirilen hibe programı tanıtım toplantısında ; depremden etkilenen 11 il için ayrılmış 4 buçuk milyon dolarlık bütçe, odamızım girişimleri ile 6 milyon dolara çıkarılmıştır.
İlimizin diğer illerden çok daha fazla olumsuz etkilenmiş olduğu göz önünde tutularak, ilimize aktarılması planlanan 350 bin dolarlık hibe, 1 milyon dolar olarak güncellenmiştir .
Bu programda %30 Kadın girişimci kotası uygulanacak olup, iş yerini kaybeden, kendisi / işçisi ampüte olmuş işverenler, kadın işçi çalıştıran işverenler hibe yönünden artı puan olarak değerlendirilecektir.
Bu programdan en fazla 10 işçi çalıştıran vergi mükellefleri yararlanabilecektir.
Her bir işveren yönünden 30.000-tl 300.000-tl arasında destek olacaktır. Puanlama her işyerinin koşullarına göre değişecektir. Ekteki linkte başvuru formu mevcuttur. Başvuru formu doğru ve eksiksiz doldurularak başvurular yapılacaktır. Vergi mükellefi olan ve ilgili meslek kuruluşuna bağlı olan herkes başvuru yapabilecektir.Sonuçlar Kasım ayı sonunda açıklanacaktır. Bilgilerinize” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.