TOYGARLI MAHALLESİNDE PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Defne Belediyesi Park Bahçe ekipleri, son olarak Toygarlı Mahallesi’nde yeni park yapımına başladıklarını ve çalışmaların devam ettiği bilgisini verdiler.

TOYGARLI MAHALLESİNDE PARK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Defne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Defne İlçesi sınırlarındaki park sayısını arttırmak ve daha yeşil bir kent oluşturma amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.Defne Belediyesi Park Bahçe ekipleri, son olarak Toygarlı Mahallesi’nde yeni park yapımına başladıklarını ve çalışmaların devam ettiği bilgisini verdiler.Ekipler, Defne’nin parklarıyla, yeşiliyle daha güzel ve modern görünmesi; çocukların, gençlerin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallede çoğaltılması adına çalıştıklarını ifade ettiler.Parkları sadece çocuk oyun alanı ile sınırlamak istemediklerini belirten Defne Belediyesi ekipleri; içerisinde spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları gibi çeşitlilikle donatıp vatandaşların ve çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri şekilde tasarlama gayretinde olduklarına dikkati çektiler. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.