DÖRTYOL’DA VATANDAŞ SORUMSUZ, YETKİLİLER DUYARSIZ

DÖRTYOL’DA VATANDAŞ SORUMSUZ, YETKİLİLER DUYARSIZ

Hatay’ın en az hizmet giden ve üretilen belediyesi olan Dörtyol’da hemen her yer çöplüğe dönmüş durumda. İlçede bulunan bir ilkokul ve lisenin arka bahçesinde belediyenin taş kırma tesisinin bulunduğu alana sorumsuz vatandaşlar tarafından dökülen çöpler çevrede yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor. Durumdan rahatsız olan vatandaşlar yetkililere çağrıda bulunarak bu kirliliğe ve pis kokuya son vermelerini istediler.

VATANDAŞ BELEDİYENİN DUYARSIZLIĞINDAN CESARET ALIYOR

Dörtyol Belediyesi’nin taş kırma tesisi iken bir anda çöplüğe dönen alanda yeterli önlem almamasının bu raddeye gelmesini sağladığını belirten vatandaşlar, bölgeye daha önceden sadece hafriyat döküldüğünü belirttiler. Ancak bazı sorumsuzların bölgeye çöplerini de döktüğünü söyleyen vatandaşlar, çöplerini döken vatandaşların gerekli cezai işlemlere tabi tutulmasını istediler.

“ÖLÜ KUZUYU ÖYLECE ATIP GİTMİŞLER”

Sorumsuzların çöplerinin yanı sıra ölen kuzuyu dahi olduğu gibi attığını ifade eden vatandaşlar, her geçen gün arta kokuya dayanılmadığını belirterek, yetkilileri ilçeye gerçek anlamda hizmet etmeye çağırdılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.