SAMANDAĞ’A AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

SAMANDAĞ’A AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’da AK Parti’nin zaferi için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

AK Parti’nin 15 ilçe arasında en çalışkan İlçe Başkanı olarak bilinen ve takdir gören Toysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. CHP’nin Türkiye’de en çok oy aldığı ilçede AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yaptığını belirten Toysal, bu anlamda CHP’ye birinciliği kaybettirmek adına çalıştığını ve yükünün çok ağır olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmekten dolayı da gururlu olduğunu kaydeden Toysal; “Rabbim bize Cumhurbaşkanımızı yakından görmeyi elini sıkmayı nasip etti. Şükürler olsun. Her şey bu millet için. Biz bu milletin hizmetkârıyız” dedi.

VEKİLLERİMİZ VE TEŞKİLATIMIZ İLE SAHADA VE EMRİNİZDEYİZ

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, külliyede gerçekleşen toplantıda söz alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çalışmalarını aktardı. Başkan Toysal yaptığı konuşmada; “Sayın Cumhurbaşkanım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Ben CHP’nin en çok oy aldığı ilçede 4 ay önce ilçe başkanı oldum. İnşallah bu sefer birinciliği kaybettirmek için gece gündüz 4 aydan bu yana çalışıyoruz. Sadece gece 12’de evime yatmaya gidiyorum. Birinciliği kaybettirmek için elimden gelen ne varsa gençlik ve kadın kollarımla vekillerimle birlikte sahadayız ve emrinizdeyiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nı çalışmalarını takdir ettiği Toysal ile kısa bir süre de sohbet etti ve çalışmalarını destekleyerek başarı dileklerini iletti. Başkan Toysal, Samandağ’da AK Parti’nin zaferi için daha azimle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.