HATAYSPOR İÇİN FİNAL MAÇI

HATAYSPOR İÇİN FİNAL MAÇI

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında 10 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. 

Erdemli Atış Poligonu’ndaki antrenmanda teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde taktik çalışması ve çift kale maç yapıldı. Hatayspor, hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı kente gitti. Hatayspor için final maçı niteliğindeki maçta cezasını tamamlayan Kilama ilk 11’e dönebilecek. 

BİLET SATIŞI SÜRÜYOR

Süper Lig takımlarından Kayserispor ile Hatayspor arasında oynanacak Maçin bilet fiyatları açıklandı. Sarı kırmızılı kulüp, saat 13.30’da oynanacak kritik maç öncesi bilet fiyatlarını belirledi. Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre; Güney tüm bloklar ve Kuzey tüm blok bilet fiyatları 38 TL’den satışa sunulacak. Doğu üst 200 TL, Doğu Alt 250 TL, Bati Alt 400 TL, Bati Balkon da 450 TL olarak belirlendi. Misafir tribün bilet fiyatları ise 49 TL olarak açıklandı. Biletler, Passolig gişelerinde ve internet üzerinden satışa sunulacak.

KAYSERİSPOR’DA HEDEF PLAKA

Kayserispor; hafta sonu oynayacağı Hatayspor maçını kazanarak puanını 38’e yükseltmek istiyor. Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak Kayserispor, taraftarının desteği ile galibiyet almak amacında. Ligde 35 puanı bulunan sarı kırmızılılar, Hatayspor maçını kazanıp puanını 38’e yükseltmek istiyor. Teknik Direktör Burak Yılmaz ile çıktığı 6 müsabakada 2 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı kırmızılı ekip, üçüncü kez kazanıp üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

KAYSERİSPOR – HATAYSPOR MAÇINI HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 29. haftasında oynanacak Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında Halil Umut Meler’i orta hakem olarak görevlendirdi.Kayserispor ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak Süper Lig 29. hafta maçında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulu, Pazar günü oynanacak müsabakada İzmir Bölgesi FIFA hakemini görevlendirdi. Bu zorlu maçta Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak, maçın 4. hakemi ise Alper Akarsu oldu. Halil Umut Meler, bu sezon Kayserispor’un Galatasaray ve Başakşehir ile golsüz berabere kaldığı maçlarda görev yaptı. Meler, bu sezon Kayserispor’un üçüncü maçında düdük çalacak. Mondihome Kayserispor ile Atakaş Hatayspor, 10 Mart Pazar günü saat 13.30’da RHG Enertürk Enerji Stadı’nda karşılaşacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.