SIRADA KİM VAR!

SIRADA KİM VAR!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yol arkadaşlarını tek tek bırakıyor. Serdar Güven, Prof. Dr. Mehmet Maden ve son olarak da Mehmet Çaparali, Savaş hanedanlığının kurbanı oldular. Dava arkadaşlarını yarı yolda bırakan Başkan Savaş’ın son kurbanının Genel Sekreteri Nihat Tazearslan olacağı söyleniliyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yol arkadaşlarını bir bir görevden almaya devam ediyor.Antakya Belediye Başkanlığı döneminden bu yana en büyük destekçisi, çocukluk arkadaşı Serdar Güven’i önce Hatayspor başkanlığı görevinden indiren daha sonra Başkan yardımcılığı apoletini söken Başkan Lütfü Savaş, dava arkadaşına kapıyı göstermiş ve hizmetlerini biranda unutuvererek, vefasızlık sergilemişti.

İkinci kurbanı Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden’i Konya Selçuk Üniversitesi’nden getiren Başkan Savaş, yeni prensini HBB’de ‘ikinci adam’ ilan etmişti.

Prof. Dr. Mehmet Maden’i Hatayspor Kulüp başkanı olarak da ödüllendiren Başkan Lütfü Savaş, çok sürmedi ve Serdar Güven’e yaptığının aynısını tekrar ederek, Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Maden’i kongrede yeniden aday göstermedi. Maden de, uğradığı haksızlık karşısında sessizliğini korudu, HBB’deki Genel Sekreterlik görevinden istifa ederek, Konya Selçuk Üniversitesi’ne dönüş yaptı.

SAVAŞ AİLESİNİN SON KURBANI; ÇAPARALİ

HBB Başkanı Lütfü Savaş, çocukluk arkadaşı olan ortaokul lise ve üniversite arkadaşı, çocukluğundan bugüne kadar aynı sofrada yemek yediği arkadaşı HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ile önümüzdeki günlerde yollarını ayırıyor.

Çaparali, Antakya Belediye Başkanlığı döneminde mali hizmetlerden sorumlu başkan yardımcısı ardından HBB’nin kuruluşundan günümüze kadar Lütfü Savaş’ın yükünü sırtlayan kişi olarak dikkati çekiyor.

Sırdaşı ve her dönem arkasında yanlışıyla doğrusuyla dimdik duran Çaparali, Lütfü Savaş ve ailesinin hanedanlığına yenik düştü.

Yol arkadaşlarını tek tek bırakan Başkan Savaş, özellikle HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye büyük bir vefasızlık yaptığı konuşuluyor.

SAVAŞ AİLESİNİN GÜDÜMÜNE GİRMEDİ!

HATSU gibi bir kurumu tek başına sırtlayan ve eleştirilerin hedefi olan Çaparali’nin, hiçbir zaman Başkanı Lütfü Savaş’a laf söyletmedi ve suçu hep üzerine aldığı ifade ediliyor.

Yaptığı bunca fedekarlığa karşın Mehmet Savaş ve Metin Savaş’ın isteği doğrultusunda görevine son verileceği iddia edilen Mehmet Çaparali’nin sessizliğini koruduğu, hanedanlığın güdümüne girmemek için görevini bırakacağı bildiriliyor.Vatandaşlar, Savaş ailesinin uygulamalarına tepki vererek, “HBB aile şirketi değil. Hanedanlığınızdan elinizi çekin, aile şirketini bırakın belediyecilik anlamında Hatay’a hizmet edin. Asıl görevlerinizi yerine getirin” diye konuştular.

SIRADA NİHAT TAZEARSLAN MI VAR?

Bu arada Başkan Savaş’ın yol arkadaşlarını tek tek görevden alması üzerine sıranın mevcut Genel Sekreteri ve Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan’a geldiği konuşuluyor.Nihat Tazearslan’ın yeni kurban adayları arasında gösteriliyor. Bakalım önümüzdeki süreç neyi gösterecek, hep birlikte göreceğiz. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.