BAŞKAN TEKSÖZ, ESNAFLA İFTAR YAPTI

BAŞKAN TEKSÖZ, ESNAFLA İFTAR YAPTI

Hatay esnafının babası, Hatay’ın Ahi Evran’ı HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun Sanayi Sitesi’nde esnaflarla anlamlı programda buluşarak iftar yaptı.

Programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, HESOB Başkan vekili Erol Akın, HESOB İskenderun Oda ve kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İskenderun Sanayi Sitesi Aşevinde, Sanayi Sitesi Çalışanları Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehmet Doğan ve yönetim kurulunun tertip ettiği iftar programında Türkiye’nin Ahisi Behzat Böke’ye Hatay’ın Ahi Kalfası Özgür Boz’a ilimizin Ahi Çırağı Havva Buse Kalkavan’a ve İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Melih Öztürk’e takdir belgeleri takdim edildi.

ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

Programda konuşan Başkan Teksöz; “Bizim esnafımız cefakardır, vefakardır. Türkiye’nin ahisi seçilen değerli büyüğüm Behzat Böke’nin mütevazılığı hepimize örnektir. Sadece işini yaparak işinde bu kadar yükselirken, gönlünü indirmiş olması bu ünvanı ne kadar hak ettiğini göstermektedir. Bizler de yüzyıllardır Ahilik kültürü ile aynı şekilde hizmetlerimizi hakkaniyet ölçüsünde sürdürüyor, esnafımızın sorunlarını nasıl çözeriz diye dertleniyoruz. İnşallah tam destek ile yolumuza devam edeceğiz ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu anlamda vermiş olduğunuz destek bizim için çok önemli. Hepinizi sevgiyle selamlıyor, yılın ahisi, kalfası ve çırağı başta olmak üzere tüm esnaflarımızı saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Esnafımızın 7/24 emrindeyiz” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.