SEVGİLİ ÇOCUKLAR, ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

SEVGİLİ ÇOCUKLAR, ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı doalyısıyla bir mesaj yayınlayrak bayramı kutladı.Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bayramı kutladı.

Sevgili Çocuklar; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun diyen Başkan Yalçın, yayınladığı mesajda “Millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünü coşkuyla karşılıyoruz.Milletimizin bu hakimiyeti ile bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir…’ diyerek çocuklarımıza olan güvenini ve inancını dile getirmiştir.Geleceğimiz olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlere sahip olarak yetiştirmek hepimizin asli görevidir.Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.