SOLĞUN: EĞİTİMCİYE ŞİDDETE HAYIR!

SOLĞUN: EĞİTİMCİYE ŞİDDETE HAYIR!

Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun, eğitimcilere yönelik şiddet vakalarının son bulması için çağrı yaptı.

Sendika üyelerinin Perşembe günü ilk derse girmeyeceklerini, Cuma günü ise iş bırakacaklarını açıklayan Solğun, eğitimde şiddetin sona ermesi gerektiğini belirtti. Başkan Solğun açıklamasında; “Meslektaşlarımıza yönelik şiddeti önleyecek etkili tedbirleri getirecek yasal düzenlemelerin yapılması için daha kaç canımızı yitireceğiz? Perşembe günü ilk derse girmiyor ve tüm okullarımızda açıklamalarımızla ses yükselterek YETER ARTIK! diyoruz. Cuma günü tüm öğretmenlerimizle birlikte iş bırakıyor, il milli eğitim müdürlükleri önünde yapacağımız basın açıklamalarıyla ÖĞRETMENE ŞİDDETE HAYIR diyoruz! Tüm meslektaşlarımızı sesimize destek olmaya ve bir hafta süresince siyah kokart/kurdele ile derslere girmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.