YAVUZYILMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

YAVUZYILMAZ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Kırıkhan’da başkan gibi çalışan İYİ Parti’nin simgelerinden Erhan Yavuzyılmaz, Kırıkhan’da ziyaret ve temaslarını sürdürüyor. İş ve siyaset camiasının en aktif isimlerinden olan Yavuzyılmaz, ilçede her mahalleye ziyaret gerçekleştirirken vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılanıyor.

 Yalangoz Köyünde Reşit Ahraz’a rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Yavuzyılmaz, ziyarette vatandaşlarla da sohbet ederek gündemi değerlendirdi.

 Gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Yavuzyılmaz, buradaki ziyaretin ardından Camuzkışlası Mahallesi’nde Asiye Çağın ile Reşit Çağın’ın düğün törenlerine katıldı. Çağın çiftine tebriklerini ileten Yavuzyılmaz daha sonra Kırıkhan Doğru Yol Partisi(DYP) İlçe Kongresine katılım sağladı. İlçe Başkanlığına seçilen Yücel Bilgin’i kutlayan Yavuzyılmaz, son olarak Bektaşlı Mahallesi’nde Bostan Kaçakoğlan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da gündem ile ilgili istişarelerde bulunan Yavuzyılmaz, misafirperverliklerinden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yavuzyılmaz, ilçede ziyaret ve temaslarına tüm hızıyla devam ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.