İYİ PARTİ HATAY İL BAŞKANI A. ŞEFİK ÇİRKİN OLDU

Eski MHP Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Meral Akşener tarafından İyi Parti Hatay il teşkilatını kurmakla görevlendirildi.

İYİ PARTİ HATAY İL BAŞKANI A. ŞEFİK ÇİRKİN OLDU

Eski MHP Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Meral Akşener tarafından İyi Parti Hatay il teşkilatını kurmakla görevlendirildi.Hatay halkının sevilen isminin Hatay İl Başkanlığına görevlendirilmesi merkez sağ seçmende olumlu karşılanırken İYİ Parti teşkilatının daha toparlayacağı olacağı görüşünde vatandaşlar birleşti.Bir dönem MHP Hatay il başkanlığı yapan, Yine 24. Dönem MHP Hatay milletvekilliği görevinde bulunan, siyasetçi Şefik Çirkin, partiyle yollarını ayırdıktan sonra saha çalışmaları  İYİ Parti’ye Hatay’a desteği ile bilinen  Şefik Çirkin’e genel merkez kararıyla İYİ Parti kurucu İl Başkanlığı görevi tevdi edildi.Yayınlanan genelgede “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in 15/07/2019 tarih ve GNBŞK.01.01.847/1087 sayılı yetkilendirme onayı ile siyasi partiler kanununun 19. Ve 20. Maddeleri ile Parti tüzüğününün 26 Maddesi ile 49. Maddesine uygun olarak 16/08/2018 tarih ve 2018/7 sayılı genel idare kurulu kararı gereğince Hatay İli Teşkilatını kurmakla ve gerekli işlemleri yapmak üzere yetkilendirildiniz. İl Teşkilatında görev verilmesi teklif edilen ikişileri ait gerekli belgeleri hazırlayarak Genel Merkez Teşkilat İşlemlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Ulaştırmanızı rica eder; çalışmalarınızda başarılar dilerim” sözleri yer aldı. Şefik Çirkin Kimdir? 15 Temmuz 1962’de Hatay Reyhanlı’da doğdu. Baba adı İhsan, anne adı Fikret’tir.Çiftçi; Liseyi bitirdi.Tarımla uğraştı.24. Dönemde Hatay Milletvekili seçildi. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi oldu.Çirkin, evli ve 2 çocuk babasıdır. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.