HATOKDER’DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÜYSÜZ’E ZİYARET

HATOKDER’DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÜYSÜZ’E ZİYARET

Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Yönetimi yaklaşan 2023-2024 eğitim öğretim sezonu öncesi gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde Hatay İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Harun Tüysüz’ü ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılım gösterdikleri ziyarette Hatay Okulöncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yaptığı açıklamasında:”Hatay Okulöncesi Eğitim Kurumları Derneği (HATOKDER) yönetim kurulu olarak Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Harun Tüysüz beyefendiyi ziyaret ettik ve yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Ziyaretimizde; özellikle yaşadığımız deprem felaketinden sonra, Milli Eğitime bağlı Anaokullarının genel durumları, depremden kaynaklı yaşadığımız sıkıntılar ve okulöncesi eğitimin önemi üzerinde istişarelerde bulunduk.

Sayın müdürümüze; aziz şehrimizin tekrar ayağa kalkabilmesinde dernek olarak yapılabilecek her türlü proje ve etkinliklerde gönüllü olarak hareket edebileceğimizi ifade ettik. Sayın müdürümüz de bundan memnuniyet  duyduğunu belirtmişlerdir.

Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze değerli zamanlarını ayırmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.