SUSUZLUĞUN TEK SORUMLUSU HATSU

SUSUZLUĞUN TEK SORUMLUSU HATSU

AK Parti Hatay İl Başkanı  Av. Adem Yeşildal Hatay genelinde yaşanan içme suyu sıkıntısının tek sorumlusunun Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ona bağlı HATSU yetkilileridir dedi. İl Başkanı Yeşildal ilçe belediye Başkanları ve HBB Meclis üyeleri ile beraber parti binası önünde düzenlediği basın toplantısında “HBB ihmalleri ve iş bilmezliği yüzünden bu gün ilimizde ve özellikle Samandağ ilçemizde ciddi şekilde içe suyu sıkıntısı yaşandığını aynı sorunun önümüzdeki günlerde İskenderun da baş göstereceğini ifade etti. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın halka doğruları söylemediğini belirten İl Başkanı Yeşildal “ DSİ Karaçay barajından Samandağ ilçesine verilecek suyun izale hattını ve depolarını yapmak için tam beş yıldır HBB’den yer tahsisi talebinde bulundu. Ancak HBB bu yer tahsislerini yapmayarak depoların ve izale hattının yapımını engellemiş ve Samandağ ilçesinin susuz kalmasına sebep olmuştur dedi. Önümüzdeki günlerde İskenderun ilçesinde de benzer susuzluğun yaşanacağını belirten İl Başkanı Yeşildal “Bu konuda kamuoyu önünde HBB yetkililerini uyarıyorum’’ dedi.

Vakıf işhanı yerinin kent meydanı haline gelmesi için vali milletvekilleri ve HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın protokol imzaladığını hatırlatan AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, “bu protokolde herkesin  imzasına sahip çıkmasını bekliyoruz “ dedi. Haber:Ferit LİF

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.