AKSOY’DAN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ. “ANTAKYA’MIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

AKSOY’DAN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ. “ANTAKYA’MIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy, gazetemiz Hatay Meş’ale Gazetesi haber merkezine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Antakya’da gezmedik sokak bırakmayan Aksoy’u ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı, eşi Fadime Çaylı ve gazete personelleri karşıladı. Aksoy, son olarak ilçeye bağlı Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu’nu, Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Derneği’ni, Hatay Barosu’nu, Üçgedik Mahallesi’ni ziyaret etti.

“ANTAKYA’MIZIN BÜTÜNÜNE AYRIMSIZ HİZMET VERECEĞİZ

Antakyalıların kendisine güvenmesini isteyen Aksoy gazetemizde yaptığı açıklamada; “Sizlerin desteği ile inşallah şehrimizi ve ilçelerimizi en güzel şekilde, birlik içerisinde yöneteceğiz. Yıkılan Hatay’ımızı, Antakya’mızı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız.

Özlem duyduğumuz Antakya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Sizlerin desteği ve bizlerin emeği ile bunu başaracağız. 31 Mart’ta zaferle taçlandıracağımız bu yolda bizlere gönül veren, destek olan herkese en güzel hizmeti vereceğime söz veriyorum. Antakya’mızın bütününe ayrımsız şekilde hizmetlerimizi ulaştıracağız. Yeniden özlem duyduğumuz güzel Antakya’mızı ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Uzun Çarşı’da kunduracı bir babanın çırağı olarak başladığım, Antakya’mızda herkese şifa olmak için yıllarımı verdiğim doktorluk mesleğimden sonra Antakya’mızın bütününe hizmet vermek için yola çıktım. 31 Mart sonrası inşallah belediye yönetimimizle birlikte Antakya’mızın her mahallesinde hizmetlerimizle vatandaşlarımıza dokunacağız” ifadelerini kullandı.

Aksoy, çalışmalarından dolayı Hatay Meş’ale Gazetesi ekibine teşekkür ederek başarılı çalışmaların devamını diledi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.