İBRAHİM GÜLER HASTALARI ZİYARET ETTİ

İBRAHİM GÜLER HASTALARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, seçim çalışmaları kapsamında Hatay Bölge Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastalara sağlık, sıhhat ve afiyet; hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Gerçekleştirdiği hasta ziyaretinde hastalar ile tek tek ilgilenen Güler,hastane personelleri, hasta ve yakınları ile sohbet etti, hastalarla moral verdi.

Hastalara ve hasta yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in özellikle küçük çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilendiği gözlendi. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan İbrahim Güler,”Bugün hastanemizi, çalışanlarını ve hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Elhamdülillah herkes şunu söylüyor, özellikle sağlık noktasında Hatay çok değişti. Yeni olarak herkes hastanelerden, hizmetlerden çok memnun. Bu da bizim için çok büyük onur ve gurur. Daha güzel bir Hatay için Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanıp AK Parti’nin sancağını Büyükşehir Belediyesi’ne dikeceğiz.Burada en önemli görev tabii ki vatandaşlarımıza düşüyor. 31 Mart günü herkesi sandıklara oyunu kullanmaya davet ediyoruz. Oy kullanmak çok önemli, tek bir oy bile çok kıymetli. Şimdiden 31 Mart Yerel Seçimleri ülkemiz, Hatay’ımız için hayırlı, mübarek olsun. Rabbim yolumuzu açık eylesin” dedi. Hasta yöneticileri ve hasta yakınları İbrahim Güler’e gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.